Volkswagen en Apple denken over een iCar

Volkswagen is in gesprek met computerproducent Apple over de mogelijkheid om een 'iCar' te bouwen.

Dat heeft een woordvoerder van Volkswagen donderdag gezegd, volgens Het Financieele Dagblad. Apple-topman Steve Jobs en VW-bestuursvoorzitter Martin Winterkorn hebben elkaar enkele dagen geleden ontmoet in Californië en praten binnenkort verder. "Er zijn op dit moment veel ideeën, maar weinig concrete plannen”, aldus de woordvoerder. Het Duitse zakenblad Capital meldde onlangs op basis van een marktonderzoek dat een kleine auto ruim voorzien van Apple-gadgets, zoals een iPod, het goed zou doen bij jongeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Volkswagen en Apple denken over een iCar - Automobielmanagement.nl

Volkswagen en Apple denken over een iCar

Volkswagen is in gesprek met computerproducent Apple over de mogelijkheid om een 'iCar' te bouwen.

Dat heeft een woordvoerder van Volkswagen donderdag gezegd, volgens Het Financieele Dagblad. Apple-topman Steve Jobs en VW-bestuursvoorzitter Martin Winterkorn hebben elkaar enkele dagen geleden ontmoet in Californië en praten binnenkort verder. "Er zijn op dit moment veel ideeën, maar weinig concrete plannen”, aldus de woordvoerder. Het Duitse zakenblad Capital meldde onlangs op basis van een marktonderzoek dat een kleine auto ruim voorzien van Apple-gadgets, zoals een iPod, het goed zou doen bij jongeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding