Toyota test met Europese partner plug-in hybrids in praktijk

Toyota heeft in EDF een partner om de mogelijkheden van plug-in hybrid vehicles (phv’s) in Europa te verkennen.

Het doel is praktische oplossingen te ontwikkelen om de phv’s met succes op de markt te kunnen brengen. Als gevolg van de overeenkomst zal een klein aantal phv’s worden opgenomen in de vloot van EDF om te worden getest in de alledaagse praktijk op de Franse wegen. De praktijktests zullen dit najaar beginnen. EDF is de grootste elektriciteitsproducent van Europa. EDF Group is actief in alle delen van de elektriciteitsbusiness: productie, transport, distributie, voorziening en handel. EDF promoot al veertig jaar het gebruik van elektriciteit voor transport.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Toyota test met Europese partner plug-in hybrids in praktijk - Automobielmanagement.nl

Toyota test met Europese partner plug-in hybrids in praktijk

Toyota heeft in EDF een partner om de mogelijkheden van plug-in hybrid vehicles (phv’s) in Europa te verkennen.

Het doel is praktische oplossingen te ontwikkelen om de phv’s met succes op de markt te kunnen brengen. Als gevolg van de overeenkomst zal een klein aantal phv’s worden opgenomen in de vloot van EDF om te worden getest in de alledaagse praktijk op de Franse wegen. De praktijktests zullen dit najaar beginnen. EDF is de grootste elektriciteitsproducent van Europa. EDF Group is actief in alle delen van de elektriciteitsbusiness: productie, transport, distributie, voorziening en handel. EDF promoot al veertig jaar het gebruik van elektriciteit voor transport.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding