Nederlandse automotive handelsmissie naar India

Er komt in maart 2008 een speciale automotive handelsmissie naar India voor Nederlandse bedrijven.

Alle ins en outs rondom deze reis en meer handige en interessante wetenswaardigheden rond de Indiase automotive sector en de rol van Nederland daarbij worden toegelicht op het komende India Symposium van 13 september in het congrescentrum te Amstelveen. Organisatie KPMG, ING en The Netherlands India Chamber of Commerce and Trade. De automotive branche neemt een centrale plaats in op deze bijeenkomst die speciaal bestemd is voor geïnteresseerde (middel) grote ondernemingen in Nederland die zaken (willen) doen met/in India, intermediairs en overheden met interesse en ervaring in India. Bedrijven of andere geïnteresseerden kunnen zich nog opgeven voor deelname. Een e-mail naar houwer.karin@kpmg.nl met naam, bedrijfsnaam en contactgegevens volstaat. Er zijn geen kosten aan dit congres verbonden. Na afloop hebben de aanwezigen vanuit de autobranche een goed overzicht van de kansen en bedreigingen die het zakendoen met/in India met zich meebrengt en wat de voorwaarden zijn voor succesvol ondernemen in/met de Indiase automotive sector. De voertaal tijdens het India Symposium is Engels. Quick Scan In aanloop naar het congres is op www.nicct.nl een Quick Scan geplaatst waar u, indien u ondernemer bent of werkt bij een onderneming die zich (wil gaan) richt(en) op India, via een aantal stellingen en vragen uw mening kunt geven over het zakendoen met/in India.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nederlandse automotive handelsmissie naar India - Automobielmanagement.nl

Nederlandse automotive handelsmissie naar India

Er komt in maart 2008 een speciale automotive handelsmissie naar India voor Nederlandse bedrijven.

Alle ins en outs rondom deze reis en meer handige en interessante wetenswaardigheden rond de Indiase automotive sector en de rol van Nederland daarbij worden toegelicht op het komende India Symposium van 13 september in het congrescentrum te Amstelveen. Organisatie KPMG, ING en The Netherlands India Chamber of Commerce and Trade. De automotive branche neemt een centrale plaats in op deze bijeenkomst die speciaal bestemd is voor geïnteresseerde (middel) grote ondernemingen in Nederland die zaken (willen) doen met/in India, intermediairs en overheden met interesse en ervaring in India. Bedrijven of andere geïnteresseerden kunnen zich nog opgeven voor deelname. Een e-mail naar houwer.karin@kpmg.nl met naam, bedrijfsnaam en contactgegevens volstaat. Er zijn geen kosten aan dit congres verbonden. Na afloop hebben de aanwezigen vanuit de autobranche een goed overzicht van de kansen en bedreigingen die het zakendoen met/in India met zich meebrengt en wat de voorwaarden zijn voor succesvol ondernemen in/met de Indiase automotive sector. De voertaal tijdens het India Symposium is Engels. Quick Scan In aanloop naar het congres is op www.nicct.nl een Quick Scan geplaatst waar u, indien u ondernemer bent of werkt bij een onderneming die zich (wil gaan) richt(en) op India, via een aantal stellingen en vragen uw mening kunt geven over het zakendoen met/in India.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding