Merk Mercedes meer waard dan BMW

Volgens een onderzoek in Mercedes-Benz het waardevolste automerk van Europa. BMW staat op nummer twee.

Volgens hetzelfde onderzoek is Nokia het waardevolste Europese merk. Dat meldt het Duitse vakblad AutomobilWoche, dat zich baseert op de ‘Marken Wert Studie, powered by Novomatic und Raiffeisen’ van het European Brand Institute in Wenen. Het merk Mercedes-Benz is 20,5 miljard euro waard. Mercedes bezet daarmee de zesde plaats in het algemeen klassement. Het waardevolste merk is Nokia (32,3 miljard euro). Er zijn drieduizend merken in 24 landen en zestien branches onderzocht. Het tweede automerk is BMW op plaats acht (17,3 miljard). Volkswagen komt met 13 miljard euro op plaats 17. Het hoogstgeplaatste niet-Duitse merk is Fiat op plaats 19 (12,3 miljard euro).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Merk Mercedes meer waard dan BMW - Automobielmanagement.nl

Merk Mercedes meer waard dan BMW

Volgens een onderzoek in Mercedes-Benz het waardevolste automerk van Europa. BMW staat op nummer twee.

Volgens hetzelfde onderzoek is Nokia het waardevolste Europese merk. Dat meldt het Duitse vakblad AutomobilWoche, dat zich baseert op de ‘Marken Wert Studie, powered by Novomatic und Raiffeisen’ van het European Brand Institute in Wenen. Het merk Mercedes-Benz is 20,5 miljard euro waard. Mercedes bezet daarmee de zesde plaats in het algemeen klassement. Het waardevolste merk is Nokia (32,3 miljard euro). Er zijn drieduizend merken in 24 landen en zestien branches onderzocht. Het tweede automerk is BMW op plaats acht (17,3 miljard). Volkswagen komt met 13 miljard euro op plaats 17. Het hoogstgeplaatste niet-Duitse merk is Fiat op plaats 19 (12,3 miljard euro).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding