Peugeot Citroën wil meer rendement eigen dealers

Bij PSA moeten de resultaten verbeteren en het distributienetwerk is een speerpunt.

Topman Christian Streiff merkt in Automotive News Europe op dat PSA Peugeot Citroën ongeveer duizend van de zestienhonderd Europese dealers in eigendom heeft. Maar die eigen dealers zorgen voor maar een kwart van de verkopen van PSA. De winstgevendheid bij de eigen dealers moet verbeteren. Beide merken moeten ook hun waarde bij de consument verhogen en daar is een belangrijke duw van de kant van de dealers bij nodig, aldus Streiff. De groep onderzoekt ook of er speciale dealers nodig zijn voor lichte bedrijfswagens, fleet sales of andere specifieke segmenten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Peugeot Citroën wil meer rendement eigen dealers - Automobielmanagement.nl

Peugeot Citroën wil meer rendement eigen dealers

Bij PSA moeten de resultaten verbeteren en het distributienetwerk is een speerpunt.

Topman Christian Streiff merkt in Automotive News Europe op dat PSA Peugeot Citroën ongeveer duizend van de zestienhonderd Europese dealers in eigendom heeft. Maar die eigen dealers zorgen voor maar een kwart van de verkopen van PSA. De winstgevendheid bij de eigen dealers moet verbeteren. Beide merken moeten ook hun waarde bij de consument verhogen en daar is een belangrijke duw van de kant van de dealers bij nodig, aldus Streiff. De groep onderzoekt ook of er speciale dealers nodig zijn voor lichte bedrijfswagens, fleet sales of andere specifieke segmenten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding