Tata koploper voor Jaguar en Land Rover

Het Indiase concern Tata is volgens internationale autobronnen de koploper in de race voor de overname van Jaguar en Land Rover.

Tata is het enige autobedrijf dat belangstelling heeft getoond voor de dure merken in de Ford-stal, de andere drie geïnteresseerden zijn beleggingsfondsen. Tata, in ons land al eigenaar van de staalfabrieken van Corus, is in India zelf de grootste autofabrikant. Het bedrijf heeft onlangs aangekondigd binnenkort met een 'auto' van nog geen tweeduizend euro op de markt te komen. Aan het andere uiteinde zouden Jaguar en Land Rover het productengamma aardig aanvullen, zo wordt aangenomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tata koploper voor Jaguar en Land Rover - Automobielmanagement.nl

Tata koploper voor Jaguar en Land Rover

Het Indiase concern Tata is volgens internationale autobronnen de koploper in de race voor de overname van Jaguar en Land Rover.

Tata is het enige autobedrijf dat belangstelling heeft getoond voor de dure merken in de Ford-stal, de andere drie geïnteresseerden zijn beleggingsfondsen. Tata, in ons land al eigenaar van de staalfabrieken van Corus, is in India zelf de grootste autofabrikant. Het bedrijf heeft onlangs aangekondigd binnenkort met een 'auto' van nog geen tweeduizend euro op de markt te komen. Aan het andere uiteinde zouden Jaguar en Land Rover het productengamma aardig aanvullen, zo wordt aangenomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding