Volkswagen verhoogt target China

Volkswagen Group China (VGC) wil dit jaar negenhonderdduizend auto’s aan Chinese klanten verkopen.

De groep baseert die prognose op de resultaten tot dusver. In de eerste negen maanden heeft Volkswagen samen met de joint ventures Shanghai Volkswagen en FAW-Volkswagen een nieuwe record bereikt: 685 duizend eenheden. Dat is dertig procent meer dan in dezelfde periode van 2006 (526 duizend). De verkopen van het merk Volkswagen namen toe tot 594 duizend (+28 procent), van Audi 76 duizend (+ 26 procent) en van Skoda 14 duizend. Dat merk is vorig jaar nog maar nauwelijks verkocht in China en Hongkong.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Volkswagen verhoogt target China - Automobielmanagement.nl

Volkswagen verhoogt target China

Volkswagen Group China (VGC) wil dit jaar negenhonderdduizend auto’s aan Chinese klanten verkopen.

De groep baseert die prognose op de resultaten tot dusver. In de eerste negen maanden heeft Volkswagen samen met de joint ventures Shanghai Volkswagen en FAW-Volkswagen een nieuwe record bereikt: 685 duizend eenheden. Dat is dertig procent meer dan in dezelfde periode van 2006 (526 duizend). De verkopen van het merk Volkswagen namen toe tot 594 duizend (+28 procent), van Audi 76 duizend (+ 26 procent) en van Skoda 14 duizend. Dat merk is vorig jaar nog maar nauwelijks verkocht in China en Hongkong.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding