VW groep verkoopt 8,2 procent meer auto's

De VW-groep heeft in de eerste negen maanden van dit jaar 2,73 miljoen personenwagens verkocht.

Dat is 8,2 procent meer dan in dezelfde periode van 2006. ”Met ons onvergelijkbaar brede aanbod aan modellen steven we dit jaar af op een nieuw record van 3,5 miljoen auto’s,” aldus topman Martin Winterkorn. Hij meldt bovendien dat er al tienduizend vooruitbestellingen zijn binnengekomen voor de nieuwe Tiguan die op 9 november in Duitsland op de markt komt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VW groep verkoopt 8,2 procent meer auto's - Automobielmanagement.nl

VW groep verkoopt 8,2 procent meer auto's

De VW-groep heeft in de eerste negen maanden van dit jaar 2,73 miljoen personenwagens verkocht.

Dat is 8,2 procent meer dan in dezelfde periode van 2006. ”Met ons onvergelijkbaar brede aanbod aan modellen steven we dit jaar af op een nieuw record van 3,5 miljoen auto’s,” aldus topman Martin Winterkorn. Hij meldt bovendien dat er al tienduizend vooruitbestellingen zijn binnengekomen voor de nieuwe Tiguan die op 9 november in Duitsland op de markt komt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding