IVA-studenten: 20 mille voor Haïti-project

Studenten van IVA-Driebergen gaan een nieuwe terreinmotor en een grote vracht conservenvoedsel brengen in Passe Catabois op Haïti.

De sponsor-loop, de rit met klassieke auto’s en bromfietsen, alles ging ondanks het slechte weer gewoon door. Wellicht heeft de regen zelfs nog bijgedragen aan het succes dat onze Belgische studenten met hun ’frietenkot’ hadden: zeventig kilo’s friet werden er verhandeld met een opbrengst van 750 euro. Andere acties waren niet minder spectaculair. Directielid Henk van Lith zat bijna drie uur onafgebroken op de spinningfiets (goed voor 550 euro). De Ballentent, waar leerlingen blikken om konden kogelen met daarop de afbeelding van hun docenten, bleek ook zeer populair: opbrengst meer dan 700 euro. Alle activiteiten brachten in totaal meer dan twintigduizend euro op. Het doel om een nieuwe terreinmotor voor de artsenpost in Passe Catabois (Haïti) te kunnen leveren plus een grote vracht conservenvoedsel in blik, is royaal gerealiseerd. Sinds 2004, toen IVA-Driebergen het eigen project stichting IVA 4MPH (IVA for Medical Project Haïti) startte, is er naast vijf containers aan bouwmaterialen en hulpgoederen nu voor bijna 75 duizend euro aan financiële hulp bijeengebracht. Doordat werkelijk alles in eigen beheer wordt gedaan, tot aan de concrete aflevering van de spullen aan de hulppost in Passe Catabois aan toe, kan de garantie worden gegeven dat werkelijk iedere ingezamelde euro ook werkelijk op Haïti wordt ingezet voor de humanitaire zaak, aldus IVA.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

IVA-studenten: 20 mille voor Haïti-project - Automobielmanagement.nl

IVA-studenten: 20 mille voor Haïti-project

Studenten van IVA-Driebergen gaan een nieuwe terreinmotor en een grote vracht conservenvoedsel brengen in Passe Catabois op Haïti.

De sponsor-loop, de rit met klassieke auto’s en bromfietsen, alles ging ondanks het slechte weer gewoon door. Wellicht heeft de regen zelfs nog bijgedragen aan het succes dat onze Belgische studenten met hun ’frietenkot’ hadden: zeventig kilo’s friet werden er verhandeld met een opbrengst van 750 euro. Andere acties waren niet minder spectaculair. Directielid Henk van Lith zat bijna drie uur onafgebroken op de spinningfiets (goed voor 550 euro). De Ballentent, waar leerlingen blikken om konden kogelen met daarop de afbeelding van hun docenten, bleek ook zeer populair: opbrengst meer dan 700 euro. Alle activiteiten brachten in totaal meer dan twintigduizend euro op. Het doel om een nieuwe terreinmotor voor de artsenpost in Passe Catabois (Haïti) te kunnen leveren plus een grote vracht conservenvoedsel in blik, is royaal gerealiseerd. Sinds 2004, toen IVA-Driebergen het eigen project stichting IVA 4MPH (IVA for Medical Project Haïti) startte, is er naast vijf containers aan bouwmaterialen en hulpgoederen nu voor bijna 75 duizend euro aan financiële hulp bijeengebracht. Doordat werkelijk alles in eigen beheer wordt gedaan, tot aan de concrete aflevering van de spullen aan de hulppost in Passe Catabois aan toe, kan de garantie worden gegeven dat werkelijk iedere ingezamelde euro ook werkelijk op Haïti wordt ingezet voor de humanitaire zaak, aldus IVA.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding