Huizencrisis treft Harley-Davidson

Harley-Davidson verkoopt minder motoren in de Verenigde Staten en wijt dat aan de crisis op de woningmarkt.

In het derde kwartaal zijn de Amerikaanse verkopen met 2,5 procent gezakt. Ruim tien procent hogere verkopen in Europa en goede resultaten in Japan konden niet voorkomen dat de omzet van het befaamde motormerk met 5,8 procent inzakte naar 1,54 miljard dollar. Harley-Davidson heeft de eerder verwachte omzetstijging van vier tot zes procent voor heel 2007 nu omgezet in een omzetdaling met precies hetzelfde percentage.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Huizencrisis treft Harley-Davidson - Automobielmanagement.nl

Huizencrisis treft Harley-Davidson

Harley-Davidson verkoopt minder motoren in de Verenigde Staten en wijt dat aan de crisis op de woningmarkt.

In het derde kwartaal zijn de Amerikaanse verkopen met 2,5 procent gezakt. Ruim tien procent hogere verkopen in Europa en goede resultaten in Japan konden niet voorkomen dat de omzet van het befaamde motormerk met 5,8 procent inzakte naar 1,54 miljard dollar. Harley-Davidson heeft de eerder verwachte omzetstijging van vier tot zes procent voor heel 2007 nu omgezet in een omzetdaling met precies hetzelfde percentage.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding