Studiereis naar conventie San Francisco

Kuipers&Loot organiseert een studiereis naar de NADA Conventie en Beurs 2008 in de Verenigde Staten. Plaats van handeling is San Francisco. Er zijn nog vijf plaatsen vrij.

De Conventie en Beurs worden georganiseerd door de Amerikaanse Bovag. Behalve om (hernieuwd) kennis te maken met de Amerikaanse automobielcultuur is het evenement ook geschikt om informeel contacten te leggen met binnen- en buitenlandse collega’s. Vanuit ons land wordt de conventie jaarlijks bezocht door NDA-bestuursleden en door gemiddeld 25 mensen uit de top van de Nederlandse en Belgische autobranche. De reis is voorbehouden aan MT en directieleden van importeurs, dealers, leasemaatschappijen en overige autobedrijven. Ook leden van de Innovam Business Club zijn welkom. Het officiële programma wordt aangevuld met de Kuipers&Loot Wine and Dine avond en de Harley Davidson Motortoer. De conventie vindt plaats van zaterdag 9 februari tot en met dinsdag 12 februari 2008. Het vertrek is op vrijdag 8 februari en de terugkomst is op vrijdagochtend 15 februari. De inschrijving staat open tot 15 november 2007, zolang de voorraad strekt. Door de deelnemers van voorgaande jaren zijn inmiddels tien van de vijftien beschikbare plaatsen gereserveerd. Meer informatie via 076-5602545 en http://expo.nada.org/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Studiereis naar conventie San Francisco - Automobielmanagement.nl

Studiereis naar conventie San Francisco

Kuipers&Loot organiseert een studiereis naar de NADA Conventie en Beurs 2008 in de Verenigde Staten. Plaats van handeling is San Francisco. Er zijn nog vijf plaatsen vrij.

De Conventie en Beurs worden georganiseerd door de Amerikaanse Bovag. Behalve om (hernieuwd) kennis te maken met de Amerikaanse automobielcultuur is het evenement ook geschikt om informeel contacten te leggen met binnen- en buitenlandse collega’s. Vanuit ons land wordt de conventie jaarlijks bezocht door NDA-bestuursleden en door gemiddeld 25 mensen uit de top van de Nederlandse en Belgische autobranche. De reis is voorbehouden aan MT en directieleden van importeurs, dealers, leasemaatschappijen en overige autobedrijven. Ook leden van de Innovam Business Club zijn welkom. Het officiële programma wordt aangevuld met de Kuipers&Loot Wine and Dine avond en de Harley Davidson Motortoer. De conventie vindt plaats van zaterdag 9 februari tot en met dinsdag 12 februari 2008. Het vertrek is op vrijdag 8 februari en de terugkomst is op vrijdagochtend 15 februari. De inschrijving staat open tot 15 november 2007, zolang de voorraad strekt. Door de deelnemers van voorgaande jaren zijn inmiddels tien van de vijftien beschikbare plaatsen gereserveerd. Meer informatie via 076-5602545 en http://expo.nada.org/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding