GM Belgium start productie Saturn Astra

De GM-fabriek in Antwerpen is gestart met de productie van de Saturn Astra voor de Amerikaanse markt.

Deze Astra-variant zal in de drie- en vijfdeursversies vanaf begin volgend jaar in de Verenigde Staten en Canada verkocht worden. In het verleden gebeurde dit ook al: zo’n veertig jaar geleden gingen in Antwerpen geproduceerde auto’s ook al naar Amerika. De Belgische Astra’s dragen bij aan de verjonging van het totale Saturn productgamma. Het GM-merk kent een ware wederopstanding en zag zijn verkoop over de eerste negen maanden van dit jaar met dertien procent stijgen tot 210 duizend eenheden, tegenover 185 duizend in dezelfde periode in 2006.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

GM Belgium start productie Saturn Astra - Automobielmanagement.nl

GM Belgium start productie Saturn Astra

De GM-fabriek in Antwerpen is gestart met de productie van de Saturn Astra voor de Amerikaanse markt.

Deze Astra-variant zal in de drie- en vijfdeursversies vanaf begin volgend jaar in de Verenigde Staten en Canada verkocht worden. In het verleden gebeurde dit ook al: zo’n veertig jaar geleden gingen in Antwerpen geproduceerde auto’s ook al naar Amerika. De Belgische Astra’s dragen bij aan de verjonging van het totale Saturn productgamma. Het GM-merk kent een ware wederopstanding en zag zijn verkoop over de eerste negen maanden van dit jaar met dertien procent stijgen tot 210 duizend eenheden, tegenover 185 duizend in dezelfde periode in 2006.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding