Twee Kia-monteurs naar Korea

Nico Koolen en Peter Kouprie bleken de beste Kia-monteurs van Nederland. Zij gaan naar de finale van Kia Skill Cup in Korea.

De Nationale Kia Skill Cup 2007 in Nederland vormde de voorselectie op de World Skill Cup 2008 die volgend jaar in Seoel in Zuid Korea wordt georganiseerd. Deelname stond open voor gediplomeerde eerste monteurs die ook nog aan een aantal andere voorwaarden voldeden. Deelnemers moesten via het internet multiple choice vragen beantwoorden waarna tien kandidaten overbleven voor de praktijktest. Die is afgelopen zaterdag bij Innovam georganiseerd. Uiteindelijk werd zo de winnaar bekend. 1. Nico Koolen Kia Winters Valkenswaard 2. Peter Kouprie Kia Leerentveld 3. Erwin Zweverink Kia Koops Zutphen 4. Theo de Bresser Kia Vullings Oirschot 5. Mark-Jan Kok Kia Braber Koolen en Kouprie vertrekken begin volgend jaar naar Zuid-Korea om daar de strijd aan te gaan met de winnaars uit de andere regio’s tijdens de Kia Skill World Cup 2008. Kia Nederland verzorgt de reis en het verblijf. Zweverink en De Besser zullen op uitnodiging van Kia Nederland in Engeland als gastmonteur deel uitmaken van het succesvolle A1 GP team van Jan Lammers, met coureur Jeroen Bleekmolen. Mark-Jan Kok tenslotte krijgt door Kia Nederland een geheel verzorgd weekend aangeboden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Twee Kia-monteurs naar Korea - Automobielmanagement.nl

Twee Kia-monteurs naar Korea

Nico Koolen en Peter Kouprie bleken de beste Kia-monteurs van Nederland. Zij gaan naar de finale van Kia Skill Cup in Korea.

De Nationale Kia Skill Cup 2007 in Nederland vormde de voorselectie op de World Skill Cup 2008 die volgend jaar in Seoel in Zuid Korea wordt georganiseerd. Deelname stond open voor gediplomeerde eerste monteurs die ook nog aan een aantal andere voorwaarden voldeden. Deelnemers moesten via het internet multiple choice vragen beantwoorden waarna tien kandidaten overbleven voor de praktijktest. Die is afgelopen zaterdag bij Innovam georganiseerd. Uiteindelijk werd zo de winnaar bekend. 1. Nico Koolen Kia Winters Valkenswaard 2. Peter Kouprie Kia Leerentveld 3. Erwin Zweverink Kia Koops Zutphen 4. Theo de Bresser Kia Vullings Oirschot 5. Mark-Jan Kok Kia Braber Koolen en Kouprie vertrekken begin volgend jaar naar Zuid-Korea om daar de strijd aan te gaan met de winnaars uit de andere regio’s tijdens de Kia Skill World Cup 2008. Kia Nederland verzorgt de reis en het verblijf. Zweverink en De Besser zullen op uitnodiging van Kia Nederland in Engeland als gastmonteur deel uitmaken van het succesvolle A1 GP team van Jan Lammers, met coureur Jeroen Bleekmolen. Mark-Jan Kok tenslotte krijgt door Kia Nederland een geheel verzorgd weekend aangeboden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding