O.CT Tuning neemt twee jaar garantie over

O.CT Tuning neemt sinds 1 november gedurende twee jaar of 120 duizend kilometer de fabrieksgarantie over van klanten die hun voertuig hebben opgepept met de tuningtechniek IPRO.

Ook de eventuele mobiliteitsgarantie blijft in zijn volle omgang gewaarborgd. In Nederland maken nu 97 merkdealers gebruik van de in Oostenrijk (bij Oberscheider Chip Tuning) ontwikkelde techniek, die verloopt via internet. De IPRO is een mini-laptop met touchscreen, waarmee een automotoronline binnen twintig minuten te tunen valt. Henny Janssen, importeur van O.CT Tuning, heeft vorig jaar bijna 4700 wagens getuned in de Benelux, een aantal dat in 2007 al in september werd bereikt. Het bedrijf zegt maandelijks drie nieuwe dealerbedrijven als klant in te schrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

O.CT Tuning neemt twee jaar garantie over - Automobielmanagement.nl

O.CT Tuning neemt twee jaar garantie over

O.CT Tuning neemt sinds 1 november gedurende twee jaar of 120 duizend kilometer de fabrieksgarantie over van klanten die hun voertuig hebben opgepept met de tuningtechniek IPRO.

Ook de eventuele mobiliteitsgarantie blijft in zijn volle omgang gewaarborgd. In Nederland maken nu 97 merkdealers gebruik van de in Oostenrijk (bij Oberscheider Chip Tuning) ontwikkelde techniek, die verloopt via internet. De IPRO is een mini-laptop met touchscreen, waarmee een automotoronline binnen twintig minuten te tunen valt. Henny Janssen, importeur van O.CT Tuning, heeft vorig jaar bijna 4700 wagens getuned in de Benelux, een aantal dat in 2007 al in september werd bereikt. Het bedrijf zegt maandelijks drie nieuwe dealerbedrijven als klant in te schrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding