Miljoen Civics in Swindon

Met de productie van precies één miljoen Civics bereikte de Honda-fabriek in het Engelse Swindon een mijlpaal. Het jubileumexemplaar was een vuurrode Type R.

In september 1994 rolde de eerste Civic in Swindon van de band. In de fabriek in Swindon deelt de Civic de lopende band met de Honda CR-V. Daardoor is de jaarproductie inmiddels toegenomen tot een totaal van bijna 250 duizend auto’s. De Honda’s gaan vanuit Swindon naar kopers in meer dan zestig landen. De eerste Civic werd in 1972 geïntroduceerd. Sindsdien zijn wereldwijd zeventien miljoen Civics verkocht, waarvan ruim tweeënhalf miljoen in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Miljoen Civics in Swindon - Automobielmanagement.nl

Miljoen Civics in Swindon

Met de productie van precies één miljoen Civics bereikte de Honda-fabriek in het Engelse Swindon een mijlpaal. Het jubileumexemplaar was een vuurrode Type R.

In september 1994 rolde de eerste Civic in Swindon van de band. In de fabriek in Swindon deelt de Civic de lopende band met de Honda CR-V. Daardoor is de jaarproductie inmiddels toegenomen tot een totaal van bijna 250 duizend auto’s. De Honda’s gaan vanuit Swindon naar kopers in meer dan zestig landen. De eerste Civic werd in 1972 geïntroduceerd. Sindsdien zijn wereldwijd zeventien miljoen Civics verkocht, waarvan ruim tweeënhalf miljoen in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding