Nederlandse VW-medewerkers scoren bij Service World Cup

Technisch expert Nick Vaessen en serviceadviseur Ton de Haas uit de Nederlandse VW-organisatie hebben de derde en vierde plaats behaald bij de Service World Cup.

De Volkswagen Service World Cup is een wedstrijd waarbij de beste Volkswagen-technici en serviceadviseurs van de wereld met elkaar de strijd aangaan. Nick Vaessen (AutoArena Venlo) en Ton de Haas (Auto Ames Gorinchem) moesten het opnemen tegen VW-ers uit 46 landen. Verdeeld over twee dagen moesten de deelnemers in totaal acht opdrachten uitvoeren. Deze moesten elk binnen een half uur worden uitgevoerd. De serviceadviseurs werden onder meer getest op het maken van een werkplaatsplanning, het maken van kostencalculaties voor de klant, hun productkennis, hun communicatieve vaardigheden en commerciële vaardigheden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nederlandse VW-medewerkers scoren bij Service World Cup - Automobielmanagement.nl

Nederlandse VW-medewerkers scoren bij Service World Cup

Technisch expert Nick Vaessen en serviceadviseur Ton de Haas uit de Nederlandse VW-organisatie hebben de derde en vierde plaats behaald bij de Service World Cup.

De Volkswagen Service World Cup is een wedstrijd waarbij de beste Volkswagen-technici en serviceadviseurs van de wereld met elkaar de strijd aangaan. Nick Vaessen (AutoArena Venlo) en Ton de Haas (Auto Ames Gorinchem) moesten het opnemen tegen VW-ers uit 46 landen. Verdeeld over twee dagen moesten de deelnemers in totaal acht opdrachten uitvoeren. Deze moesten elk binnen een half uur worden uitgevoerd. De serviceadviseurs werden onder meer getest op het maken van een werkplaatsplanning, het maken van kostencalculaties voor de klant, hun productkennis, hun communicatieve vaardigheden en commerciële vaardigheden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding