VW investeert 30 miljard tot 2010

Volkswagen moet in de komende jaren bijna dertig miljard investeren in nieuwe modellen en fabrieken om aan de vraag te kunnen voldoen.

De raad van commissarissen zou de investeringsaanvraag hebben goedgekeurd. Er gaat zo’n veertien miljard naar uitbreiding en vernieuwing van de productreeks en zeven miljard gaat naar de fabrieken in onder meer Rusland en India. Topman Winterkorn wil met zijn concern in 2018 meer dan tien miljoen auto’s per jaar bouwen. Dit jaar worden het er zes miljoen. Winterkorn wil Toyota voorbijstreven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VW investeert 30 miljard tot 2010 - Automobielmanagement.nl

VW investeert 30 miljard tot 2010

Volkswagen moet in de komende jaren bijna dertig miljard investeren in nieuwe modellen en fabrieken om aan de vraag te kunnen voldoen.

De raad van commissarissen zou de investeringsaanvraag hebben goedgekeurd. Er gaat zo’n veertien miljard naar uitbreiding en vernieuwing van de productreeks en zeven miljard gaat naar de fabrieken in onder meer Rusland en India. Topman Winterkorn wil met zijn concern in 2018 meer dan tien miljoen auto’s per jaar bouwen. Dit jaar worden het er zes miljoen. Winterkorn wil Toyota voorbijstreven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding