Nieuwe kwaliteitsdirecteur bij Renault-importeur

Met ingang van 1 december 2007 zal Hervé Pantegnies (39) benoemd worden tot directeur service & kwaliteit van Renault Nederland NV.

Pantegnies (rechts op de foto) werkt sinds 1995 voor Renault. Hij begon als manager bij de directie technische methodes & garantie. Daarna heeft hij ervaring opgedaan in het dealernetwerk als manager van de technische afdeling in een Frans Renault-filiaal. In 2004 werd hij manager marketing onderdelen & prijsstelling. Pantegnies studeerde wiskunde en heeft een opleiding gevolgd aan de ENSAE (Franse Nationale opleiding voor statistiek & economie). Hij volgt Olivier Deutschmann (37) op. Die wordt benoemd tot secretaris van Patrick Blain, de topman voor sales & marketing van Renault.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe kwaliteitsdirecteur bij Renault-importeur - Automobielmanagement.nl

Nieuwe kwaliteitsdirecteur bij Renault-importeur

Met ingang van 1 december 2007 zal Hervé Pantegnies (39) benoemd worden tot directeur service & kwaliteit van Renault Nederland NV.

Pantegnies (rechts op de foto) werkt sinds 1995 voor Renault. Hij begon als manager bij de directie technische methodes & garantie. Daarna heeft hij ervaring opgedaan in het dealernetwerk als manager van de technische afdeling in een Frans Renault-filiaal. In 2004 werd hij manager marketing onderdelen & prijsstelling. Pantegnies studeerde wiskunde en heeft een opleiding gevolgd aan de ENSAE (Franse Nationale opleiding voor statistiek & economie). Hij volgt Olivier Deutschmann (37) op. Die wordt benoemd tot secretaris van Patrick Blain, de topman voor sales & marketing van Renault.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding