Mitsubishi moet stoppen met 'Hide and Seat'

Mitsubishi mag de term 'Hide and Seat' voor zijn flexibele stoelsysteem niet langer gebruiken, nadat Seat bezwaar maakte tegen de naam.

De Spaanse Volkswagen-dochter vindt de aanduiding voor de slimme stoelen van de Japanse autobouwer te conflicterend met de eigen bedrijfsnaam. Mitsubishi moet nu alle folders van onder andere de Grandis en Outlander aanpassen. Bij Mitsubishi is men niet blij met de klacht, meldt De Telegraaf. De Japanners dachten juist een goede naam te hebben gevonden voor wat in hun ogen een usp voor de Mitsubishi-modellen is. De term wordt programmabreed op de verschillende modellen met het specifieke klapsysteem gebruikt. De autofabrikant mag de term in geen enkele vorm meer gebruiken. De nieuwe brochures rollen binnenkort aangepast van de pers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mitsubishi moet stoppen met 'Hide and Seat' - Automobielmanagement.nl

Mitsubishi moet stoppen met 'Hide and Seat'

Mitsubishi mag de term 'Hide and Seat' voor zijn flexibele stoelsysteem niet langer gebruiken, nadat Seat bezwaar maakte tegen de naam.

De Spaanse Volkswagen-dochter vindt de aanduiding voor de slimme stoelen van de Japanse autobouwer te conflicterend met de eigen bedrijfsnaam. Mitsubishi moet nu alle folders van onder andere de Grandis en Outlander aanpassen. Bij Mitsubishi is men niet blij met de klacht, meldt De Telegraaf. De Japanners dachten juist een goede naam te hebben gevonden voor wat in hun ogen een usp voor de Mitsubishi-modellen is. De term wordt programmabreed op de verschillende modellen met het specifieke klapsysteem gebruikt. De autofabrikant mag de term in geen enkele vorm meer gebruiken. De nieuwe brochures rollen binnenkort aangepast van de pers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding