Opel Vectra wordt Insignia

Opels opvolger van de Vectra beleeft zijn première in juli 2008 op de London Motor Show.

Als aanloop naar die lancering kondigde Opel de nieuwe naam aan: Insignia. Het nieuwe Insignia-gamma zal worden gebouwd in de thuisfabriek in Rüsselsheim. “Dynamische prestaties behoren tot de kernwaarden van het merk. In de nieuwe Opel Insignia komt dit centrale thema tot uiting in de geavanceerde aandrijftechnologie, de actieve veiligheid en de interface tussen bestuurder en auto. Op het gebied van comfort en milieubewustzijn is de Insignia ongeëvenaard, zelfs ten opzichte van aanzienlijk duurdere concurrenten,” beweert marketingbaas Alain Visser van General Motors Europe. De auto zal veel weg hebben van de GTC concept car. Het erfgoed van Opels middenklassers gaat terug tot in 1970 met de lancering van de Ascona. Over drie generaties heen werden er in het totaal 4,4 miljoen Ascona’s verkocht. In 1988 werd hij opgevolgd door de Vectra. Ook van de Vectra werden drie generaties gebouwd, samen goed voor bijna 5,5 miljoen verkochte exemplaren tot nu toe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Opel Vectra wordt Insignia - Automobielmanagement.nl

Opel Vectra wordt Insignia

Opels opvolger van de Vectra beleeft zijn première in juli 2008 op de London Motor Show.

Als aanloop naar die lancering kondigde Opel de nieuwe naam aan: Insignia. Het nieuwe Insignia-gamma zal worden gebouwd in de thuisfabriek in Rüsselsheim. “Dynamische prestaties behoren tot de kernwaarden van het merk. In de nieuwe Opel Insignia komt dit centrale thema tot uiting in de geavanceerde aandrijftechnologie, de actieve veiligheid en de interface tussen bestuurder en auto. Op het gebied van comfort en milieubewustzijn is de Insignia ongeëvenaard, zelfs ten opzichte van aanzienlijk duurdere concurrenten,” beweert marketingbaas Alain Visser van General Motors Europe. De auto zal veel weg hebben van de GTC concept car. Het erfgoed van Opels middenklassers gaat terug tot in 1970 met de lancering van de Ascona. Over drie generaties heen werden er in het totaal 4,4 miljoen Ascona’s verkocht. In 1988 werd hij opgevolgd door de Vectra. Ook van de Vectra werden drie generaties gebouwd, samen goed voor bijna 5,5 miljoen verkochte exemplaren tot nu toe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding