Verrassend plusje voor Ford in VS

Ford heeft tot veler verrassing een klein plusje geboekt bij de Amerikaanse autoverkopen.

In november wist Ford in de VS 183 duizend auto’s af te zetten, bijna zevenhonderd meer dan in dezelfde maand in 2006. Dat is vooral te danken aan de kleine suv Escape en aan de lichtere trucks. De Japanners blijven fors beter presteren: Nissan met een plus van 6,1 procent, Honda met 4,7 procent hogere verkopen en Toyota dat met 0,3 procent nog net in de plus zit. Bij General Motors was op de Amerikaanse markt echter sprake van een daling met elf procent terwijl Chrysler ook twee procent lagere verkopen moest noteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Verrassend plusje voor Ford in VS - Automobielmanagement.nl

Verrassend plusje voor Ford in VS

Ford heeft tot veler verrassing een klein plusje geboekt bij de Amerikaanse autoverkopen.

In november wist Ford in de VS 183 duizend auto’s af te zetten, bijna zevenhonderd meer dan in dezelfde maand in 2006. Dat is vooral te danken aan de kleine suv Escape en aan de lichtere trucks. De Japanners blijven fors beter presteren: Nissan met een plus van 6,1 procent, Honda met 4,7 procent hogere verkopen en Toyota dat met 0,3 procent nog net in de plus zit. Bij General Motors was op de Amerikaanse markt echter sprake van een daling met elf procent terwijl Chrysler ook twee procent lagere verkopen moest noteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding