General Motors wil belang in AvtoVaz

GM wil graag een belang verwerven in de grootste autofabrikant van Rusland.

Avtovaz heeft veel last van de concurrentie op de snel groeiende Russische automarkt en wil zijn positie met hulp van een buitenlandse partner versterken. Het plan wordt gesteund door het Kremlin. GM, het grootste buitenlandse merk in Rusland, werkt al samen met de Russen bij de productie van de Chevrolet Niva en bouwt momenteel een nieuwe autofabriek bij Sint Petersburg. Eerder heeft Fiat al belangstelling getoond voor Avtovaz

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

General Motors wil belang in AvtoVaz - Automobielmanagement.nl

General Motors wil belang in AvtoVaz

GM wil graag een belang verwerven in de grootste autofabrikant van Rusland.

Avtovaz heeft veel last van de concurrentie op de snel groeiende Russische automarkt en wil zijn positie met hulp van een buitenlandse partner versterken. Het plan wordt gesteund door het Kremlin. GM, het grootste buitenlandse merk in Rusland, werkt al samen met de Russen bij de productie van de Chevrolet Niva en bouwt momenteel een nieuwe autofabriek bij Sint Petersburg. Eerder heeft Fiat al belangstelling getoond voor Avtovaz

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding