Smart goes USA: al 30.000 bestellingen

De smart fortwo maakt zijn opwachting op de grootste personenautomarkt ter wereld: in januari start de verkoop er van in de Verenigde Staten.

De Amerikanen lijken met smart te wachten op de komst van de nieuwe auto, niet in de laatste plaats vanwege stijgende brandstofprijzen, sterk groeiend stadsverkeer en een toenemend besef van het belang van milieuzorg. De eerste reacties naar aanleiding van de persintroductie waren al positief en er zijn momenteel al zo’n 30.000 bestellingen geplaatst. De smart fortwo staat in de VS, lang voordat de eerste auto’s in de showrooms komen, volop in de belangstelling. De ‘street smart’ roadshow, die al sinds mei onderweg is langs Amerikaanse steden, werd door circa 65.000 mensen bezocht. Ruim 1.400 bedrijven meldden zich aan om smart dealer te worden. Na een zorgvuldig selectieproces zullen er in 2008 zo’n 70 smart centers in de VS zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Smart goes USA: al 30.000 bestellingen - Automobielmanagement.nl

Smart goes USA: al 30.000 bestellingen

De smart fortwo maakt zijn opwachting op de grootste personenautomarkt ter wereld: in januari start de verkoop er van in de Verenigde Staten.

De Amerikanen lijken met smart te wachten op de komst van de nieuwe auto, niet in de laatste plaats vanwege stijgende brandstofprijzen, sterk groeiend stadsverkeer en een toenemend besef van het belang van milieuzorg. De eerste reacties naar aanleiding van de persintroductie waren al positief en er zijn momenteel al zo’n 30.000 bestellingen geplaatst. De smart fortwo staat in de VS, lang voordat de eerste auto’s in de showrooms komen, volop in de belangstelling. De ‘street smart’ roadshow, die al sinds mei onderweg is langs Amerikaanse steden, werd door circa 65.000 mensen bezocht. Ruim 1.400 bedrijven meldden zich aan om smart dealer te worden. Na een zorgvuldig selectieproces zullen er in 2008 zo’n 70 smart centers in de VS zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding