Mercedes DiesOtto-motor onderscheiden

Het DiesOtto-concept van Mercedes-Benz is onderscheiden met de Safety and Technology Award van het Britse vakblad Autocar.

Deze technologie koppelt de prestaties van een benzinemotor aan het koppel en de zuinigheid van een moderne diesel en bovendien uiterst schoon is. Volkswagen werkt aan een soortgelijk principe met de CCS-motor (combined combustion system). De DiesOtto-technologie als innovatieve doorontwikkeling van de traditionele verbrandingsmotor werd afgelopen najaar tijdens de IAA Frankfurt gepresenteerd in het studiemodel Mercedes-Benz F 700. Hoofdredacteur Chas Hallet van Autocar roemde de DiesOtto-technologie voor zijn praktische toepasbaarheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mercedes DiesOtto-motor onderscheiden - Automobielmanagement.nl

Mercedes DiesOtto-motor onderscheiden

Het DiesOtto-concept van Mercedes-Benz is onderscheiden met de Safety and Technology Award van het Britse vakblad Autocar.

Deze technologie koppelt de prestaties van een benzinemotor aan het koppel en de zuinigheid van een moderne diesel en bovendien uiterst schoon is. Volkswagen werkt aan een soortgelijk principe met de CCS-motor (combined combustion system). De DiesOtto-technologie als innovatieve doorontwikkeling van de traditionele verbrandingsmotor werd afgelopen najaar tijdens de IAA Frankfurt gepresenteerd in het studiemodel Mercedes-Benz F 700. Hoofdredacteur Chas Hallet van Autocar roemde de DiesOtto-technologie voor zijn praktische toepasbaarheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding