Ford praat 'diepgaand' met Tata

Ford voert diepgaande onderhandelingen met het Indiase Tata over de overname van Jaguar en Land Rover.

Er is echter nog veel werk te doen en er is nog geen definitieve beslissing genomen, stelt Lewis Booth, de Europese topman van Ford. Al enkele weken is duidelijk dat Tata – in ons land onder meer eigenaar van de staalfabrieken van Corus – de voornaamste kandidaat is om de beide Britse luxemerken van Ford over te nemen. Hoewel algemeen werd verwacht dat de transactie voor de jaarwisseling afgerond kon worden, lijken de onderhandelingen toch meer tijd te vergen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ford praat 'diepgaand' met Tata - Automobielmanagement.nl

Ford praat 'diepgaand' met Tata

Ford voert diepgaande onderhandelingen met het Indiase Tata over de overname van Jaguar en Land Rover.

Er is echter nog veel werk te doen en er is nog geen definitieve beslissing genomen, stelt Lewis Booth, de Europese topman van Ford. Al enkele weken is duidelijk dat Tata – in ons land onder meer eigenaar van de staalfabrieken van Corus – de voornaamste kandidaat is om de beide Britse luxemerken van Ford over te nemen. Hoewel algemeen werd verwacht dat de transactie voor de jaarwisseling afgerond kon worden, lijken de onderhandelingen toch meer tijd te vergen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding