Belgische verkopen blijven op gelijk niveau

In België zijn vorig jaar 524.795 nieuwe personenwagens op kenteken gezet. Dat is maar een kwart procentpunt minder dan in 2006.

Dat is beter dan de autofederatie Febiac lange tijd verwachtte, zeker na het recordjaar 2006. In het eerste halfjaar bleven de Belgische verkopen ook op een lager niveau hangen maar door de goede gang van zaken in de laatste maanden is het peil van het voorafgaande jaar toch nagenoeg bereikt. Volgens Febiac is dat vooral te danken aan de grote vervangingsvraag, waarbij consumenten een zuiniger en schoner model aanschaffen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Belgische verkopen blijven op gelijk niveau - Automobielmanagement.nl

Belgische verkopen blijven op gelijk niveau

In België zijn vorig jaar 524.795 nieuwe personenwagens op kenteken gezet. Dat is maar een kwart procentpunt minder dan in 2006.

Dat is beter dan de autofederatie Febiac lange tijd verwachtte, zeker na het recordjaar 2006. In het eerste halfjaar bleven de Belgische verkopen ook op een lager niveau hangen maar door de goede gang van zaken in de laatste maanden is het peil van het voorafgaande jaar toch nagenoeg bereikt. Volgens Febiac is dat vooral te danken aan de grote vervangingsvraag, waarbij consumenten een zuiniger en schoner model aanschaffen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding