Daimler-baas president afdeling commerciële auto’s bij Acea

Andreas Renschler volgt Aad Goudriaan op bij Europese koepelorganisatie.

De raad van directeuren ‘Commercial Vehicles’ (CV) van de koepelorganisatie van Europese automobielfabrikanten (Acea) heeft Andreas Renschler van Daimler gekozen tot president voor 2008. Renschler heeft sinds 2004 zitting in de raad van bestuur van Daimler AG en is baas van de truckdivisie. Hij vervangt Aad Goudriaan van DAF, die Acea CV-president was in 2007.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Daimler-baas president afdeling commerciële auto’s bij Acea - Automobielmanagement.nl

Daimler-baas president afdeling commerciële auto’s bij Acea

Andreas Renschler volgt Aad Goudriaan op bij Europese koepelorganisatie.

De raad van directeuren ‘Commercial Vehicles’ (CV) van de koepelorganisatie van Europese automobielfabrikanten (Acea) heeft Andreas Renschler van Daimler gekozen tot president voor 2008. Renschler heeft sinds 2004 zitting in de raad van bestuur van Daimler AG en is baas van de truckdivisie. Hij vervangt Aad Goudriaan van DAF, die Acea CV-president was in 2007.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding