Antonov noteert tot 94 procent hoger na positief nieuws uit China

Versnellingsbakkenontwikkelaar Antonov is vandaag (23 januari) op de beurs omhoog geschoten na het nieuws dat het bedrijf 'aanzienlijke' vooruitgang boekt in China. Het aandeel noteert tot ruim 94 procent hoger in de ochtendhandel.

Antonov maakte verder bekend dat de samenwerking met Loncin zich volgens plan ontwikkelt en dat financiele en andere afspraken op tijd worden nagekomen. Om volledig voorbereid te zijn op de joint venture tussen Antonov en Loncin wordt een Antonov WOFE (Wholly Owned Foreign Enterprise) in China opgericht. Ook is een additionele faciliteit van ten miljoen euro afgesloten ter financiering van Antonov’s bijdrage aan de joint venture. Het samenwerkingsverband zal een licentie ontvangen voor de patenten van Antonov. Antonov zal daarnaast royalty’s krijgen voor elke verkochte eenheid, bovenop eventuele dividenden die voortvloeien uit het aandelenbelang in de joint venture, aldus Betten Beursmedia Nieuws.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Antonov noteert tot 94 procent hoger na positief nieuws uit China - Automobielmanagement.nl

Antonov noteert tot 94 procent hoger na positief nieuws uit China

Versnellingsbakkenontwikkelaar Antonov is vandaag (23 januari) op de beurs omhoog geschoten na het nieuws dat het bedrijf 'aanzienlijke' vooruitgang boekt in China. Het aandeel noteert tot ruim 94 procent hoger in de ochtendhandel.

Antonov maakte verder bekend dat de samenwerking met Loncin zich volgens plan ontwikkelt en dat financiele en andere afspraken op tijd worden nagekomen. Om volledig voorbereid te zijn op de joint venture tussen Antonov en Loncin wordt een Antonov WOFE (Wholly Owned Foreign Enterprise) in China opgericht. Ook is een additionele faciliteit van ten miljoen euro afgesloten ter financiering van Antonov’s bijdrage aan de joint venture. Het samenwerkingsverband zal een licentie ontvangen voor de patenten van Antonov. Antonov zal daarnaast royalty’s krijgen voor elke verkochte eenheid, bovenop eventuele dividenden die voortvloeien uit het aandelenbelang in de joint venture, aldus Betten Beursmedia Nieuws.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding