Joint venture Bosch en Mahle

De Duitse ondernemingen Robert Bosch en Mahle beginnen een joint venture op het gebied van turbochargers.

De nieuwe onderneming gaat in april van start, draagt de naam Bosch Mahle Turbo Systems en krijgt Stuttgart als thuisbasis. Het betreft de ontwikkeling, fabricage en wereldwijde verkoop van turbo’s voor benzine- en dieselmotoren. De serieproductie staat gepland voor 2010. Beide initiatiefnemers worden ieder voor de helft eigenaar. Voordat het zover is, moeten de anti-kartelautoriteiten eerst nog toestemming geven voor de joint venture.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Joint venture Bosch en Mahle - Automobielmanagement.nl

Joint venture Bosch en Mahle

De Duitse ondernemingen Robert Bosch en Mahle beginnen een joint venture op het gebied van turbochargers.

De nieuwe onderneming gaat in april van start, draagt de naam Bosch Mahle Turbo Systems en krijgt Stuttgart als thuisbasis. Het betreft de ontwikkeling, fabricage en wereldwijde verkoop van turbo’s voor benzine- en dieselmotoren. De serieproductie staat gepland voor 2010. Beide initiatiefnemers worden ieder voor de helft eigenaar. Voordat het zover is, moeten de anti-kartelautoriteiten eerst nog toestemming geven voor de joint venture.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding