Audi populairste bij Auto Motor und Sport

De lezers van het Duitse autotijdschrift Auto Motor und Sport hebben de Audi A3, A4, A6 en R8 uitgeroepen tot beste auto’s in hun klasse.

Daarmee is Audi net als vorig jaar het meest succesvolle merk in deze breed opgezette enquête. Als geld geen rol zou spelen, zou één op de acht Duitsers een Audi aanschaffen, blijkt uit het lezersonderzoek. Bestuursvoorzitter Rupert Stadler noemt de uitkomst "een belangrijke graadmeter. Uiteindelijk draait het natuurlijk om wat de klant wil. Deze onderscheidingen bevestigen dat Audi de juiste auto's op het juiste moment heeft.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Audi populairste bij Auto Motor und Sport - Automobielmanagement.nl

Audi populairste bij Auto Motor und Sport

De lezers van het Duitse autotijdschrift Auto Motor und Sport hebben de Audi A3, A4, A6 en R8 uitgeroepen tot beste auto’s in hun klasse.

Daarmee is Audi net als vorig jaar het meest succesvolle merk in deze breed opgezette enquête. Als geld geen rol zou spelen, zou één op de acht Duitsers een Audi aanschaffen, blijkt uit het lezersonderzoek. Bestuursvoorzitter Rupert Stadler noemt de uitkomst "een belangrijke graadmeter. Uiteindelijk draait het natuurlijk om wat de klant wil. Deze onderscheidingen bevestigen dat Audi de juiste auto's op het juiste moment heeft.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding