Volgens AutoWired zou al een aantal bekende ontwerpers hebben ingeschreven: Ed Welburn (GM), Peter Horbury en Martin Smith (Ford), Chris Bangle (BMW), Christopher Reitz (Fiat), Shiro Nakamura (Nissan) en Stefan Sielaff van Audi. Deze AutoDesignNight is de eerste in een serie. De avonden zullen steeds worden gehouden op de vooravond van prominente internationale autotentoonstellingen. De bedoeling is een stijlvolle atmosfeer te creëren voor unieke bijeenkomsten van talentvolle ontwerpers. Bovendien wordt tijdens de avond een ‘lifetime achievement award’ uitgereikt aan een van de leidende figuren van de autoindustrie. AutoDesignNight Geneva wordt gesponsord door onder meer ontwerphuis Stile Bertone en toeleverancier Faurecia (PSA). AutoDesignNight is georganiseerd in samenwerking met Interior Motives, een vakblad voor autodesigners. De volgende ‘night’ zal worden gehouden in Londen op 22 juli, voorafgaand aan The British International Motor Show.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding