Die verlengde versies zijn speciaal bedoeld voor Turkije en exportmarkten buiten de Europese Unie. Het bouwen van de auto’s begint eind dit jaar in de fabriek in Bursa. In de periode tot 2013 zullen honderdvijftigduizend van deze auto’s worden geproduceerd. De overeenkomst past binnen het plan CAP 2010 van PSA, zo stelt de Franse fabrikant. CAP 2010 gaat onder meer uit van versnelling van de internationale expansie. PSA Peugeot Citroën verkocht in 2007 bijna veertigduizend auto’s in Turkije, dat is goed voor 6,6 procent van de markt. Turkije is een van de grootste markten in Centraal- en Oost-Europa met zeshonderdduizend eenheden in 2007. Karsan werkt al jaren samen met PSA, het bedrijf bouwt al de oude Partner, tegenwoordig Partner Origin genoemd, in Bursa voor de lokale markt. Karsan Automotiv Sanayi Ve Ticaret is een onderdeel van Kiraça Group.