VW Nutzfahrzeuge op overnamepad

Na de slag die Volkswagen sloeg bij Scania is het concern nog niet tevreden. MAN moet worden ingelijfd.

Want volgens uitspraken van bestuursvoorzitter Martin Winterkorn in Wirtschaftswoche heeft VW een levendige interesse in verdere uitbreiding van zijn invloed. En daarbij moet vooral worden gedacht aan de sector bedrijfswagens. In de eerste plaats streeft VW naar de complete overname van MAN (huidig aandeel bijna dertig procent), maar ook andere deelnemingen/overnames zijn niet uit te sluiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VW Nutzfahrzeuge op overnamepad - Automobielmanagement.nl

VW Nutzfahrzeuge op overnamepad

Na de slag die Volkswagen sloeg bij Scania is het concern nog niet tevreden. MAN moet worden ingelijfd.

Want volgens uitspraken van bestuursvoorzitter Martin Winterkorn in Wirtschaftswoche heeft VW een levendige interesse in verdere uitbreiding van zijn invloed. En daarbij moet vooral worden gedacht aan de sector bedrijfswagens. In de eerste plaats streeft VW naar de complete overname van MAN (huidig aandeel bijna dertig procent), maar ook andere deelnemingen/overnames zijn niet uit te sluiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding