Weer een coo aangesteld bij GM

Fritz Henderson is benoemd tot chief operating officer van GM. Die post is een paar jaar onbezet geweest.

Henderson (49) neemt hiermee duidelijk de tweede positie in achter Rick Wagoner die al sinds 2000 aan de top van het concern staat. Henderson was als financiële topman de laatste periode onder meer verantwoordelijk voor de belangrijke deal met de vakbond UAW over de afvloeiingen en de pensioenen en het bezuinigingsprogramma van enkele miljarden dollars. Henderson (zie foto) is opgevolgd door Ray Young (46).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Weer een coo aangesteld bij GM - Automobielmanagement.nl

Weer een coo aangesteld bij GM

Fritz Henderson is benoemd tot chief operating officer van GM. Die post is een paar jaar onbezet geweest.

Henderson (49) neemt hiermee duidelijk de tweede positie in achter Rick Wagoner die al sinds 2000 aan de top van het concern staat. Henderson was als financiële topman de laatste periode onder meer verantwoordelijk voor de belangrijke deal met de vakbond UAW over de afvloeiingen en de pensioenen en het bezuinigingsprogramma van enkele miljarden dollars. Henderson (zie foto) is opgevolgd door Ray Young (46).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding