Dongfeng-man in bestuur van Renault

Katsumi Nakamura treedt toe tot het de raad van bestuur van Renault.

Hij wordt verantwoordelijk voor het managementteam voor Afrika en Azië en rapporteert direct aan Carlos Ghosn. Hij neemt de verantwoordelijkheid over van Patrick Pélata, de baas van (product-)planning van Renault. Nakamura komt van Dongfeng Motor Company, de joint-venture met Nissan in China.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dongfeng-man in bestuur van Renault - Automobielmanagement.nl

Dongfeng-man in bestuur van Renault

Katsumi Nakamura treedt toe tot het de raad van bestuur van Renault.

Hij wordt verantwoordelijk voor het managementteam voor Afrika en Azië en rapporteert direct aan Carlos Ghosn. Hij neemt de verantwoordelijkheid over van Patrick Pélata, de baas van (product-)planning van Renault. Nakamura komt van Dongfeng Motor Company, de joint-venture met Nissan in China.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding