Overname door Porsche zwaartepunt bij jaarcijferpresentatie VW

Volkswagen AG maakt op donderdag 13 maart zijn jaarcijfers bekend. Er zal erg veel nadruk liggen op de op handen zijnde overname door Porsche.

De belangrijkste cijfers van het Volkswagen concern zijn immers al eerder bekendgemaakt en ook Audi heeft zijn resultaten al op 11 maart openbaar gemaakt (zie elders op deze site). Volkswagen zal waarschijnlijk bekendmaken wat de beoogde toekomst zal zijn van het nieuwe concern na de overname. Aan de andere kant nam Volkswagen zelf een groot aandeel van Scania over en ook dat zal zeker een onderwerp zijn. Meer over de overname door Porsche en van Scania in AM nummer 5 van 14 maart. Meer over de resultaten van Volkswagen en Audi in AM nummer 6 van 28 maart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Overname door Porsche zwaartepunt bij jaarcijferpresentatie VW - Automobielmanagement.nl

Overname door Porsche zwaartepunt bij jaarcijferpresentatie VW

Volkswagen AG maakt op donderdag 13 maart zijn jaarcijfers bekend. Er zal erg veel nadruk liggen op de op handen zijnde overname door Porsche.

De belangrijkste cijfers van het Volkswagen concern zijn immers al eerder bekendgemaakt en ook Audi heeft zijn resultaten al op 11 maart openbaar gemaakt (zie elders op deze site). Volkswagen zal waarschijnlijk bekendmaken wat de beoogde toekomst zal zijn van het nieuwe concern na de overname. Aan de andere kant nam Volkswagen zelf een groot aandeel van Scania over en ook dat zal zeker een onderwerp zijn. Meer over de overname door Porsche en van Scania in AM nummer 5 van 14 maart. Meer over de resultaten van Volkswagen en Audi in AM nummer 6 van 28 maart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding