Vijfde zelfmoord bij Renault

Wederom heeft een Franse werknemer van Renault zelfmoord gepleegd. Dat is nummer vijf.

Het 47-jarige slachtoffer werkte sinds enkele maanden in het Technocentre de Guyancourt, het ontwikkelingscentrum van Renault waar zich eerder drie andere zelfmoorden hebben voorgedaan. Een vierde geval werd eind vorig jaar gemeld bij een andere vestiging van Renault in Aubevoye. Net vandaag ontvangt de Franse minister van werkgelegenheid Bertrand een rapport over stress op het werk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vijfde zelfmoord bij Renault - Automobielmanagement.nl

Vijfde zelfmoord bij Renault

Wederom heeft een Franse werknemer van Renault zelfmoord gepleegd. Dat is nummer vijf.

Het 47-jarige slachtoffer werkte sinds enkele maanden in het Technocentre de Guyancourt, het ontwikkelingscentrum van Renault waar zich eerder drie andere zelfmoorden hebben voorgedaan. Een vierde geval werd eind vorig jaar gemeld bij een andere vestiging van Renault in Aubevoye. Net vandaag ontvangt de Franse minister van werkgelegenheid Bertrand een rapport over stress op het werk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding