Eerste Mexicaanse order voor HondaJet

Honda Aircraft Company (VS) breidt de verkoopactiviteiten uit naar Mexico en Canada.

Deze stap zorgt voor een verdere stijging van het aantal orders voor de geavanceerde, lichtgewicht HondaJet. In Mexico is Servicios Aéreos Estrella (SAE) aangewezen als vertegenwoordiger van HondaJet. Het bedrijf kon meteen bekendmaken dat er een eerste order binnen is voor in totaal tien HondaJets. Vanaf 2012 worden de toestellen geleverd aan de Mexjet-chartervloot die vluchten voor ondernemingen uitvoert. In totaal zijn er al meer dan honderd orders voor de HondaJet, het allereerste commerciële vliegtuig van fabrikant Honda Motor Co. Het toestel heeft de hoogste kruissnelheid in zijn klasse, gaat zuinig om met brandstof, heeft een grote bagagecapaciteit en biedt ruimte aan acht inzittenden, zo meldt Honda. De verkoop van de HondaJet startte in 2006. Honda Aircraft Company is een volledige dochteronderneming van Honda Motor Co.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Eerste Mexicaanse order voor HondaJet - Automobielmanagement.nl

Eerste Mexicaanse order voor HondaJet

Honda Aircraft Company (VS) breidt de verkoopactiviteiten uit naar Mexico en Canada.

Deze stap zorgt voor een verdere stijging van het aantal orders voor de geavanceerde, lichtgewicht HondaJet. In Mexico is Servicios Aéreos Estrella (SAE) aangewezen als vertegenwoordiger van HondaJet. Het bedrijf kon meteen bekendmaken dat er een eerste order binnen is voor in totaal tien HondaJets. Vanaf 2012 worden de toestellen geleverd aan de Mexjet-chartervloot die vluchten voor ondernemingen uitvoert. In totaal zijn er al meer dan honderd orders voor de HondaJet, het allereerste commerciële vliegtuig van fabrikant Honda Motor Co. Het toestel heeft de hoogste kruissnelheid in zijn klasse, gaat zuinig om met brandstof, heeft een grote bagagecapaciteit en biedt ruimte aan acht inzittenden, zo meldt Honda. De verkoop van de HondaJet startte in 2006. Honda Aircraft Company is een volledige dochteronderneming van Honda Motor Co.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding