Chrysler sluit de tent voor twee weken

Chrysler heeft zijn zeventigduizend Amerikaanse werknemers meegedeeld dat ze in juli twee weken vakantie moeten nemen. Verplicht.

Vanwege de inzakkende verkopen en daardoor oplopende voorraden zet Chrysler de productie in alle fabrieken in de VS die tijd stil. ''Ik hoop dat iedereen dit besluit kan accepteren met een open mind en een goede teamgeest,'' schrijft topman Robert Nardelli aan zijn mensen. Werknemers worden geacht hun gewone vakantie in deze periode op te nemen 'tenzij ze al een vakantie hebben geboekt die ze absoluut niet meer kunnen afzeggen.'

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Chrysler sluit de tent voor twee weken - Automobielmanagement.nl

Chrysler sluit de tent voor twee weken

Chrysler heeft zijn zeventigduizend Amerikaanse werknemers meegedeeld dat ze in juli twee weken vakantie moeten nemen. Verplicht.

Vanwege de inzakkende verkopen en daardoor oplopende voorraden zet Chrysler de productie in alle fabrieken in de VS die tijd stil. ''Ik hoop dat iedereen dit besluit kan accepteren met een open mind en een goede teamgeest,'' schrijft topman Robert Nardelli aan zijn mensen. Werknemers worden geacht hun gewone vakantie in deze periode op te nemen 'tenzij ze al een vakantie hebben geboekt die ze absoluut niet meer kunnen afzeggen.'

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding