NedCar heeft vierhonderd man nodig

Tim Tozer, de ceo van Mitsubishi Europe, heeft bevestigd dat NedCar in Born vierhonderd personeelsleden nodig heeft.

Dat meldt het Duitse vakblad Automobilwoche. Een deel van de productie van de nieuwe Mitsubishi Outlander is verplaatst naar NedCar in Limburg en dat zou een vergroting van het aantal personeelsleden (nu 1200) nodig maken. Al eerder werd beweerd dat Nedcar ook de PSA-afgeleiden van de Outlander gaat bouwen, de 4007 en de C-Crosser. Volgens Tozer wordt dat ‘onderzocht’. Als dat doorgaat zou er nog meer extra personeel nodig zijn. Met de Outlander stijgt de productie van NedCar van 75 duizend naar 110 duizend die met één ploeg kunnen worden geproduceerd. De maximale capaciteit is 250 duizend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

NedCar heeft vierhonderd man nodig - Automobielmanagement.nl

NedCar heeft vierhonderd man nodig

Tim Tozer, de ceo van Mitsubishi Europe, heeft bevestigd dat NedCar in Born vierhonderd personeelsleden nodig heeft.

Dat meldt het Duitse vakblad Automobilwoche. Een deel van de productie van de nieuwe Mitsubishi Outlander is verplaatst naar NedCar in Limburg en dat zou een vergroting van het aantal personeelsleden (nu 1200) nodig maken. Al eerder werd beweerd dat Nedcar ook de PSA-afgeleiden van de Outlander gaat bouwen, de 4007 en de C-Crosser. Volgens Tozer wordt dat ‘onderzocht’. Als dat doorgaat zou er nog meer extra personeel nodig zijn. Met de Outlander stijgt de productie van NedCar van 75 duizend naar 110 duizend die met één ploeg kunnen worden geproduceerd. De maximale capaciteit is 250 duizend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding