Franse militanten tegen snelheidscamera's

De Franse militante actiegroep tegen snelheidscamera's FNAR heeft meer en hardere acties aangekondigd.

De Fraction nationaliste armée révolutionnaire, die de laatste maanden in en rond Parijs zeker tien Franse camera’s grondig heeft vernield, noemt zichzelf in een brief aan tijdschrift Paris-Match nu ‘terroristisch’ en bedreigt de mensen die de camera’s zelf plaatsen en verwijderen. De politie neemt de bedreigingen zeer serieus. In Frankrijk zijn de laatste drie jaar honderden snelheidscamera’s geplaatst in de strijd tegen de onveiligheid in het verkeer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Franse militanten tegen snelheidscamera's - Automobielmanagement.nl

Franse militanten tegen snelheidscamera's

De Franse militante actiegroep tegen snelheidscamera's FNAR heeft meer en hardere acties aangekondigd.

De Fraction nationaliste armée révolutionnaire, die de laatste maanden in en rond Parijs zeker tien Franse camera’s grondig heeft vernield, noemt zichzelf in een brief aan tijdschrift Paris-Match nu ‘terroristisch’ en bedreigt de mensen die de camera’s zelf plaatsen en verwijderen. De politie neemt de bedreigingen zeer serieus. In Frankrijk zijn de laatste drie jaar honderden snelheidscamera’s geplaatst in de strijd tegen de onveiligheid in het verkeer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding