Penske is de baas van Penske Automotive Group en de drijvende kracht achter de import van de microcar in de VS. Penske krijgt dit jaar 25 duizend exemplaren van de fabrikant. Die zijn allemaal besteld via de website van Smart. Kopers hoeven maar 99 dollar (ca. 65 euro) aan te betalen als ze een auto bestellen. Het bedrag wordt teruggestort als de levering niet doorgaat. Maar Penske denkt dat hij gemakkelijk veertigduizend exemplaren zou kunnen verkopen en zei dat hij van Mercedes hoopt te horen of de productie verhoogd zal worden om tegemoet te komen aan de vraag in Amerika. In de VS heeft Smart 67 dealers die allemaal eigendom zijn van Mercedes-dealers. Tegen het eind van het jaar moeten er 74 dealers zijn. De gemiddelde investering voor een Smart-dealership bedraagt zevenhonderdduizend dollar dollar, circa 455 duizend euro.