Staking bij fabriek Logan

Het personeel van de Dacia-fabriek in Roemenië, waar de goedkope Logan wordt geproduceerd, heeft het werk voor onbepaalde tijd neergelegd.

De werknemers in de fabriek in Pitesti eisen een salarisverhoging van 148 euro per maand en hogere bonussen met de Paasdagen en de Kerst. De eisen zijn voor de directie echter onaanvaardbaar. Dacia, dat eigendom is van Renault, verkocht vorig jaar 230 duizend Logan's, ruim zeventien procent meer dan in het voorafgaande jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Staking bij fabriek Logan - Automobielmanagement.nl

Staking bij fabriek Logan

Het personeel van de Dacia-fabriek in Roemenië, waar de goedkope Logan wordt geproduceerd, heeft het werk voor onbepaalde tijd neergelegd.

De werknemers in de fabriek in Pitesti eisen een salarisverhoging van 148 euro per maand en hogere bonussen met de Paasdagen en de Kerst. De eisen zijn voor de directie echter onaanvaardbaar. Dacia, dat eigendom is van Renault, verkocht vorig jaar 230 duizend Logan's, ruim zeventien procent meer dan in het voorafgaande jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding