Nieuwe hoofdontwerper Mercedes

Gorden Wagener (39) is benoemd tot hoofdontwerper van Mercedes-Benz. Hij volgt Peter Pfeiffer op.

Pfeiffer (65) heeft veertig dienstjaren en houdt ermee op. Hij staat sinds 1999 aan het hoofd van de wereldwijd opererende ontwerpafdeling van Mercedes-Benz. Gorden Wagener (foto) staat nu aan het hoofd van de afdeling strategic advanced design en geeft ook leiding aan de Mercedes-ontwerpstudio’s in Californië en Japan.

Nieuwe hoofdontwerper Mercedes - Automobielmanagement.nl

Nieuwe hoofdontwerper Mercedes

Gorden Wagener (39) is benoemd tot hoofdontwerper van Mercedes-Benz. Hij volgt Peter Pfeiffer op.

Pfeiffer (65) heeft veertig dienstjaren en houdt ermee op. Hij staat sinds 1999 aan het hoofd van de wereldwijd opererende ontwerpafdeling van Mercedes-Benz. Gorden Wagener (foto) staat nu aan het hoofd van de afdeling strategic advanced design en geeft ook leiding aan de Mercedes-ontwerpstudio’s in Californië en Japan.