Productie suv's Peugeot Citroën naar NedCar

PSA Peugeot Citroën heeft het officieel bekendgemaakt: de productie van de 4007 en C-Crosser gaat naar Europa en wel naar NedCar. Dat is overeengekomen met Mitsubishi.

Op dit moment worden de auto's geproduceerd in Japan, in de Mizushima-fabriek van Mitsubishi Motors Corporation. Maar de productie gaat nu naar NedCar nadat al eerder was besloten de Mitsubishi Outlander daar te bouwen. Die auto is in feite de basis voor de twee versies van PSA geweest. De Franse fabrikant zegt hiermee sneller te kunnen reageren op veranderingen in de Europese vraag naar suv's. Dit segment is een van de meest 'dynamische' van de Europese markt, zo stelt Peugeot Citroën.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Productie suv's Peugeot Citroën naar NedCar - Automobielmanagement.nl

Productie suv's Peugeot Citroën naar NedCar

PSA Peugeot Citroën heeft het officieel bekendgemaakt: de productie van de 4007 en C-Crosser gaat naar Europa en wel naar NedCar. Dat is overeengekomen met Mitsubishi.

Op dit moment worden de auto's geproduceerd in Japan, in de Mizushima-fabriek van Mitsubishi Motors Corporation. Maar de productie gaat nu naar NedCar nadat al eerder was besloten de Mitsubishi Outlander daar te bouwen. Die auto is in feite de basis voor de twee versies van PSA geweest. De Franse fabrikant zegt hiermee sneller te kunnen reageren op veranderingen in de Europese vraag naar suv's. Dit segment is een van de meest 'dynamische' van de Europese markt, zo stelt Peugeot Citroën.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding