AutoTechnica 2008 piekt op eerste dag

De eerste beursdag van AutoTechnica 2008 volgens de organisatie druk bezocht.

In vergelijking met de openingszondag van de editie 2006 werden 28 procent meer bezoekers geteld. Vanaf 9.00 uur was het gisteren al "gezellig druk" op de 220 stands van de Belgische vakbeurs voor de autoprofessionals. Ondanks de lange dag – de beurs sloot pas om 18.00 uur – was er continu veel volk aanwezig. AutoTechnica vindt plaats in Brussel en duurt nog t/m woensdag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutoTechnica 2008 piekt op eerste dag - Automobielmanagement.nl

AutoTechnica 2008 piekt op eerste dag

De eerste beursdag van AutoTechnica 2008 volgens de organisatie druk bezocht.

In vergelijking met de openingszondag van de editie 2006 werden 28 procent meer bezoekers geteld. Vanaf 9.00 uur was het gisteren al "gezellig druk" op de 220 stands van de Belgische vakbeurs voor de autoprofessionals. Ondanks de lange dag – de beurs sloot pas om 18.00 uur – was er continu veel volk aanwezig. AutoTechnica vindt plaats in Brussel en duurt nog t/m woensdag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding