Alfa Romeo onderzoekt samenwerking met Tata

Alfa Romeo wil misschien wel samenwerken met Tata omdat de Italianen geïnteresseerd zijn in de achterwielaandrijving van Jaguar.

Tata heeft Jaguar en Land Rover overgenomen van Ford en de topman, Ratan Tata, is lid van de raad van commissarissen van Fiat. De ontwikkelingschef van Fiat, Harald Wester, heeft tegenover auto motor und sport de overwegingen bevestigd. Fiat werkt wereldwijd op verschillende gebieden samen met Tata en dat zou dus ook kunnen met de Britse premiummerken

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alfa Romeo onderzoekt samenwerking met Tata - Automobielmanagement.nl

Alfa Romeo onderzoekt samenwerking met Tata

Alfa Romeo wil misschien wel samenwerken met Tata omdat de Italianen geïnteresseerd zijn in de achterwielaandrijving van Jaguar.

Tata heeft Jaguar en Land Rover overgenomen van Ford en de topman, Ratan Tata, is lid van de raad van commissarissen van Fiat. De ontwikkelingschef van Fiat, Harald Wester, heeft tegenover auto motor und sport de overwegingen bevestigd. Fiat werkt wereldwijd op verschillende gebieden samen met Tata en dat zou dus ook kunnen met de Britse premiummerken

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding