Afzetrecord eerste kwartaal bij Audi

Audi AG heeft in de eerste drie maanden van dit jaar opnieuw een afzetrecord geboekt.

Niet eerder wist het merk in een kwartaal ruim 251 duizend auto’s te verkopen. Het was 1,3 procent meer dan in het ook al niet slechte eerste kwartaal van vorig jaar. Het succes is mede te danken aan de grote vraag naar het onlangs op de Salon van Genève geïntroduceerde nieuwe A4 Avant.   Volgens bestuursvoorzitter Rupert Stadler heeft Audi inmiddels meer dan tachtigduizend  bestellingen voor deze auto in portefeuille. Stadler ziet de toekomst van zijn concern zonnig tegemoet, te meer daar vorige week de A3 Cabriolet op de (Duitse) markt is gebracht en omdat het komende weekeinde de Q5 zijn wereldpremière zal beleven op de Auto China 2008 in Beijing.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Afzetrecord eerste kwartaal bij Audi - Automobielmanagement.nl

Afzetrecord eerste kwartaal bij Audi

Audi AG heeft in de eerste drie maanden van dit jaar opnieuw een afzetrecord geboekt.

Niet eerder wist het merk in een kwartaal ruim 251 duizend auto’s te verkopen. Het was 1,3 procent meer dan in het ook al niet slechte eerste kwartaal van vorig jaar. Het succes is mede te danken aan de grote vraag naar het onlangs op de Salon van Genève geïntroduceerde nieuwe A4 Avant.   Volgens bestuursvoorzitter Rupert Stadler heeft Audi inmiddels meer dan tachtigduizend  bestellingen voor deze auto in portefeuille. Stadler ziet de toekomst van zijn concern zonnig tegemoet, te meer daar vorige week de A3 Cabriolet op de (Duitse) markt is gebracht en omdat het komende weekeinde de Q5 zijn wereldpremière zal beleven op de Auto China 2008 in Beijing.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding