AutoTechnica 2008 trekt 31 duizend bezoekers

De editie 2008 van de AutoTechnica heeft 31 duizend bezoekers getrokken. Dat is elf procent meer dan in 2006.

Hoewel de exacte cijfers over de herkomst van de bezoekers nog niet bekend zijn, meldt de organisatie alvast dat deze keer meer Nederlanders de weg naar Brussel vonden. Daarmee is de vierdaagse AutoTechnica in aantallen gemeten succesvoller dan de zesdaagse AutovakRAI, die vorig jaar eindigde op ruim 25 duizend bezoekers. Opmerkelijk is het verschil in toeloop in het openingsweekeinde. Boekte de AutoTechnica op zondag 6 april (de eerste beursdag) een bezoekersplus van 28 procent, in Amsterdam waren de zaterdag en zondag (21/22 april) juist een fiasco. Autotechnica 2010, de vijftiende aflevering, vindt plaats van 11 tot en met 14 april.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutoTechnica 2008 trekt 31 duizend bezoekers - Automobielmanagement.nl

AutoTechnica 2008 trekt 31 duizend bezoekers

De editie 2008 van de AutoTechnica heeft 31 duizend bezoekers getrokken. Dat is elf procent meer dan in 2006.

Hoewel de exacte cijfers over de herkomst van de bezoekers nog niet bekend zijn, meldt de organisatie alvast dat deze keer meer Nederlanders de weg naar Brussel vonden. Daarmee is de vierdaagse AutoTechnica in aantallen gemeten succesvoller dan de zesdaagse AutovakRAI, die vorig jaar eindigde op ruim 25 duizend bezoekers. Opmerkelijk is het verschil in toeloop in het openingsweekeinde. Boekte de AutoTechnica op zondag 6 april (de eerste beursdag) een bezoekersplus van 28 procent, in Amsterdam waren de zaterdag en zondag (21/22 april) juist een fiasco. Autotechnica 2010, de vijftiende aflevering, vindt plaats van 11 tot en met 14 april.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding