Bovag Autodealers twijfelt niet aan voortzetting van BER

De Bovag Autodealers start met een maandelijkse nieuwsbrief over de BER-regeling. Hij gaat naar alle leden. De eerste verschijnt in mei.

"We willen met deze zogenaamde ‘Kroes control’ feiten brengen en duiden", aldus voorzitter Geert Vermeer. "Geen klaagzang maar facts." Volgens de Bovag Autodealers zal de block exemption in 2010 wel veranderen, maar zeker niet verdwijnen. "Als je de stukken leest, wordt duidelijk gerept over een een soort apart hoofdstuk waarin verdere regelingen worden opgenomen." Uitgangspunt voor Bovag Autodealers is dat de BER in haar tweede fase beschermende maatregelen voor merkdealers zal bevatten. Een formele en informele lobby in onder meer Brussel moet daaraan bijdragen. Meer hierover in de komende AM, die vrijdag 25 april verschijnt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bovag Autodealers twijfelt niet aan voortzetting van BER - Automobielmanagement.nl

Bovag Autodealers twijfelt niet aan voortzetting van BER

De Bovag Autodealers start met een maandelijkse nieuwsbrief over de BER-regeling. Hij gaat naar alle leden. De eerste verschijnt in mei.

"We willen met deze zogenaamde ‘Kroes control’ feiten brengen en duiden", aldus voorzitter Geert Vermeer. "Geen klaagzang maar facts." Volgens de Bovag Autodealers zal de block exemption in 2010 wel veranderen, maar zeker niet verdwijnen. "Als je de stukken leest, wordt duidelijk gerept over een een soort apart hoofdstuk waarin verdere regelingen worden opgenomen." Uitgangspunt voor Bovag Autodealers is dat de BER in haar tweede fase beschermende maatregelen voor merkdealers zal bevatten. Een formele en informele lobby in onder meer Brussel moet daaraan bijdragen. Meer hierover in de komende AM, die vrijdag 25 april verschijnt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding